Kismama

Várandós lettem. Második gyerekemet várva gondoltam, nyitok egy blogot, ahol összegyüjtöm a hasznos infókat, és naplónak is használom.

Friss topikok

Linkblog

Babakocsik

2010.11.01. 10:52 - eszterm

Címkék: kocsi kosár babakocsi mózes mély

Kiindulás: jó lenne egy mózes kosaras, mély babakocsi, ami nem túl nehéz és esetleg autósülés is illeszthető rá. A régi babakocsim Chicco volt, azt nagyon szerettem.

Megnéztem az új babakocsikat. Emlékeztem egy nagyon szép mély babakocsira, amit anno a bababoo-ban láttam. Ez sajnos 5oo ezer forint, de mint kiderült, az angol királyi család is ezt használja. :-) Rákerestem használtra, de nincs.

Találtam egy jó vélemény gyüjteményt: 

http://babanaplo.blogter.hu/171341/melyik_babakocsi

Bár nekem ezek a kocsik annyira nem tetszenek. Olyan ufósak ezekkel a nagy kerekekkel és nem tünnek kényelmesnek. Lehet, hogy elöszőr csak egy használt mély kocsist vennénk (kb. 35,ooo-ért van ilyen ahogy látom: http://www.babaszoba.hu/, http://www.jofogas.hu/budapest/), amelyre az autósülés rátehető. Fél év után pedig egy szuper könnyű kis ülős kocsit télire.

 Megnztem a menő Brio babakocsit, amit az utcán kinéztem, de élőben nem tetszett annyira. Az ebayen találtam 35o fontért. Amúgy több, mint 7oo font.

Szintén az utcán vadásztam a Haberkorn osztrák Variosport babakocsiját. Ennek kb. 6o,ooo az ára. Persze még kell hozzá autósülést venni, de nem rossz. Szép és nem olyan vészes az ára sem. A fehér a kedvencem.

Még nézelődök.

A bejegyzés trackback címe:

https://kismamas.blog.hu/api/trackback/id/tr102413164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása